Troostwijk veilingen

Troostwijk veilingen biedt u een breed dienstenpakket aan. Troostwijk veilingen ondersteunt u door een eigen Europees kantorennetwerk met specialisten en experts met kennis en ervaring in uw branche.


Veilingen organiseren

Een veiling is een uitstekende verkoopmethode om de beste opbrengst te realiseren voor machines en goederen. Sinds 1930 realiseert Troostwijk veilingen uitstekende resultaten door machines en goederen te verkopen aan een mondiaal publiek. Kopers vinden is hun kracht. Wilt u meer weten, neem dan contact op.

Taxaties van bedrijfsinventaris

Troostwijk Waardering en Advies verzorgt taxaties van machines en bedrijfsinventarissen. Wilt u weten wat de waarde is van uw machinepark of machines? Neem contact met ons op.

Adviseren en Consulting

Troostwijk adviseert en assisteert bedrijven, banken en curatoren bij onder meer een dreigend faillissement. Met onze wereldwijde marktkennis en lokale aanwezigheid, kunnen wij u uitstekend van dienst zijn. Heeft u een vraag over Adviseren en Consulting? Neem dan contact met ons op.

Project Asset Management

Troostwijk heeft een uniek programma ontwikkeld. Dit programma helpt middelgrote en grote bedrijven haar overtollige activa te beheren en intern te verkopen. Dit proces, in het Engels “internal redeployment” genoemd, kan de waarde van uw activa binnen uw onderneming aanzienlijk verhogen door efficiëntie en het zichtbaar maken van activa. Wilt u dit proces professioneel laten begeleiden? Neem dan contact met ons op.