Faillissement verkoop auto

Faillissement auto verkoop

Auto’s uit het wagenpark worden bij faillisement van een bedrijf openbaar verkocht. Het is eenvoudig om auto’s uit faillissement verkoop via de veiling te kopen. Dit kan vaak online:

Je kan dus een auto kopen afkomstig uit een faillissement. Dat zal natuurlijk niet gauw een Porsche of Ferrari zijn, maar wel vaak bestelbusjes die ideaal zijn voor ieder bedrijf dat vervoer nodig heeft. Op deze manier kun je op een voordelige manier aan bedrijfswagens komen. Voor een prijs waar een garage niet eens zijn deuren voor wilt openen.

Bijvoorbeeld via online autoveilingen van FleetSelect is het mogelijk auto’s uit faillissement verkoop online te kopen.

De voordelen zijn duidelijk: je kan 24/7 de beschrijving en de foto’s van de autoveiling raadplegen. Er is een gedetailleerde inspectie van de auto uitgevoerd, beschreven in het autoinspectierapport. De foto’s zijn met de grootste zorg en gedetailleerd genomen: een schouwing ter plaatse is niet meer nodig!

Iedereen die zich aanmeldt mag meebieden en kopen. Een openbare verkoop is een manier van verkopen die veelal wordt gehanteerd bij faillissement verkopen. Omdat de wet voorschijft dat er bij een faillissement openbaar moet worden verkocht zijn particulieren in deze veiling, in tegenstelling tot andere veilingen, van harte welkom.