Moyersoen veilingen

Moyersoen is een nationaal en internationaal makelaarskantoor in industriële roerende goederen met meer dan 20 jaar beroepservaring met gerechtsdeskundigen en experten in veilingen, taxaties en inwinningsbemiddeling.


 
Uw noden onze zorg: Moyersoen “als ’t iets meer mag zijn”

Moyersoen draagt continue oplossingen aan voor de in toenemende mate complexe en gevarieerde noden van haar opdrachtgevers m.n. curatoren, advocaten, banken, gerechtsdeurwaarders, pandverzilveraars, vereffenaars, leasingmaatschappijen, bedrijfrevisoren, accountants,…

Moyersoen creëert meerwaarden voor haar klanten door het uitwerken van “best-fit” oplossingen, diensten en “problem solving”. Moyersoen is een multifunctionele organisatie met creatieve medewerkers die en individueel en als team klantgerichte sevice verrichten.

Moyersoen is een onderneming die al ruim 20 jaar ervaring heeft op het gebied van makelaarsdiensten en alles wat daarbij hoort. Via de website heb je de mogelijkheid om verschillende veilingen te bekijken en hierop te bieden. Een aantal van de diensten die Moyersoen aanbiedt zijn onder andere onderhandse verkopingen, veilingen, overnames, winkeluitverkopen en taxaties. Je ziet dus dat je voor een erg breed scala aan diensten terecht kunt bij Moyersoen, waardoor je niet verschillende bedrijven aan de hand hoeft te nemen, maar alles bij 1 bedrijf kunt regelen.

Maar behalve het verkopen en laten taxeren van goederen is het ook mogelijk om te bieden op de vele veilingen die op het internet staan. Wat betreft de Moyersoen veilingen is bijna alles mogelijk. Er worden bijvoorbeeld voorraden geveild van winkels die failliet zijn gegaan, maar ook auto’s en gebouwen worden geveild. Je vind er werkelijk van alles en nog wat dus het loont altijd om het regelmatig in de gaten te houden. Er komen namelijk dagelijks nieuwe veilingen bij, en wie weet is dat wel net wat jij zoekt. Als je op een veiling klikt krijg je alle nodige informatie te zien. Ten eerste uiteraard wat het lot allemaal bevat qua producten. Maar ook de locatie, de begin- en einddatum en speciale specificaties worden vermeldt.

Bekijken kun je een veiling altijd, maar als je daadwerkelijk wilt gaan bieden, dan is het noodzakelijk dat je je registreert bij Moyersoen veilingen. Dit gaat zeer gemakkelijk via de website. Je vult alle benodigde gegevens in, waaronder je e-mail adres en je wachtwoord, maar ook je adres. Als je dit allemaal hebt ingevuld kun je op veilingen bieden, en hoef je je geen zorgen te maken dat je later nog al je gegevens moet invullen. Je kunt makkelijk bijhouden op welke veilingen je allemaal geboden hebt, en je hebt ook de mogelijkheid om regelmatig nieuws te krijgen over nieuwe veilingen en veilingen die binnenkort op de site worden gezet.

Een ding is zeker en dat is dat als je een veiling wint bij Moyersoen veilingen, je absoluut goedkoper uit bent dan normaal. Voor producten waarvoor je normaal gesproken een vermogen zou betalen, betaal je nu misschien maar een derde van de prijs. Absoluut de moeite waard dus om het ten eerste in de gaten te houden, en ten tweede om regelmatig te bieden. Je hebt zelf in de hand wat je ervoor geeft, en wanneer je besluit om te stoppen met bieden, als het je te duur wordt.

Moyersoen is een professioneel bedrijf dat veel zorg en aandacht besteedt aan het verkopen van de veilingen. Je bent dus altijd verzekerd van een goede service, en betrouwbaarheid. Contact opnemen met het bedrijf kun je gemakkelijk via e-mail of telefoon, er staat altijd iemand klaar die je zo goed mogelijk probeert te helpen. Probeer het eens uit en registreer je. Bevalt het niet heb je niets te verliezen.

De investeringen die Moyersoen continue doet zijn gericht op een duurzame relatie.

Moyersoen is uw ideale partner.