Appelboom veilingen

Appelboom veilingen is een Nederlands veilinghuis met meer dan 47 jaar ervaring.


 

Appelboom is een bedrijf dat zich specialiseert in verschillende diensten. Zo kunnen zij diensten aanbieden op het gebied van taxateurs en gerechtelijke deskundigen en tevens fungeren zij als veilinghuis. Het bedrijf geniet een erg lange ervaring waardoor het een zeer betrouwbaar en gewaardeerde instantie is. De website van Appelboom biedt een duidelijk overzicht van alle diensten waar je gebruik van kunt maken. Tevens kun je een account aanmaken, waardoor je al je activiteiten kunt bijhouden en waardoor je op de hoogte blijft van alle bezigheden.

De veilingen die bij Appelboom worden aangeboden zijn erg uiteenlopend. Zo kun je bijvoorbeeld de complete inventaris van een bedrijf opkopen dat failliet is gegaan. Maar er zijn ook panden die te koop zijn, of alleen bepaalde producten zoals machines. Er is een aparte afdeling op de website waar je kunt zien welke online veilingen eraan zitten te komen. Zo kun je alvast een beeld maken van hetgeen dat geveild wordt, en of dat het interessant is voor je. Het zou maar net binnen je branche vallen, en producten bevatten die je heel goed kunt gebruiken. In dat geval kun je gunstig aan de goederen komen, zonder dat er iets mis is met de producten.

Bij Appelboom veilingen kun je ook af en toe onderhandse veilingen vinden, die dus niet altijd openbaar worden gemaakt, of waar alleen bepaalde mensen over worden ingelicht. Op die manier kunnen zij erg goedkoop aan spullen komen. Maar niet alleen producten en gebouwen worden geveild, het komt af en toe ook wel eens voor dat er een schip wordt geveild. Dit kan een reguliere veiling zijn maar ook een faillissementsveiling.

Je hebt ook de mogelijkheid om je aan te melden voor een nieuwsbrief die je regelmatig ontvangt, en die je op de hoogte houdt van alle nieuwe veilingen en bijzonderheden over lopende veilingen. Op die manier hoef je nooit meer iets te missen dat misschien interessant kon zijn voor je.

Als je een veiling ziet die je aanspreekt, en je klikt erop, dan kun je alle verdere details zien over die verkoop. Zo staat er bijvoorbeeld de opdrachtgever bij, (bij faillissement verkopen meestal de curator) en de start- en einddatum van de veiling. Ook staan er bijzonderheden bij wat betreft het ophalen van de zending. Als er speciale tijden gelden dan staat dat vermeldt. Als je meer informatie wenst over de bepaalde veiling, dan staan er ook contactgegevens bij die je kunt gebruiken. In de meeste gevallen bevinden er zich veel foto’s bij de veiling zodat je goed kunt zien waar het precies over gaat en waar je op bied. Ook kun je op categorie of op genre zoeken als je naar iets speciaals op zoek bent.

Registeren op de site kost niets, en het is altijd de moeite waard om je even aan te melden, waardoor je op de hoogte blijft over alle lopende zaken. Misschien zit er wel wat tussen, dus houd de site goed in de gaten.